Instruktører

Amalie Kristine Arntsen underviser House dance og har en stor lidenskap for dansestilen og kulturen. Hun er aktiv i housemiljøet i Norge og er en del av MUD-sessions crew. Tidligere har Amalie utdannet seg som danser på Flow Dance Academy Oslo og Flow Dance Academy Paris. Etter endt skolegang i Paris ble hun værende i byen for å utvikle seg i house og andre stiler som hip hop, popping, waacking, locking, dancehall etc. Amalie har også opparbeidet seg danseerfaring fra tidligere opphold i New York hvor hun fikk lære av pionerer samt oppleve housekulturen der den har sin opprinnelse. 

Ikke nok med at Amalie har flere års erfaring med å undervise, hun har også en rekke ganger deltatt på battles og har vunnet både nasjonale og internasjonale konkurranser.

Michael Lamarre, også kjent som Niako, er en av verdens mest anerkjente Hiphop-dansere fra Paris. Til vår store glede er Niako for øyeblikket bosatt i Oslo! Han har tidligere studert på kunstskole, jobbet som danser i Paris og reist verden rundt for å undervise. Niako er medgrunnlegger og medlem av Hip Hop crewet Legion X. Han ble introdusert til hiphopkulturen gjennom bboying og har mye erfaring og kompetanse innenfor dansestilen hip hop. Gjennom gruppen «Daltons Possee» har han hatt mulighet til å opptre på noen av de viktigste hiphop-relaterte festivalene i Paris som blant annet «Rencontres Urbaine de La Villette». 

 

Niako har også jobbet for kompanier som «Propos» og «Artoba», og med koreografer som Kamel Ouali. Han har også danset og koreografert for artister som Matt Pokora og merker som Adidas og Puma. I tillegg til dette deltar Niako ofte på battles og internasjonale konkurranser som både dommer og som deltaker. Han har vunnet blant annet den prestisjefylte konkurransen «Juste Debout» to ganger (2008 og 2018). 

Hedda Svorstøl er 25 år og kommer fra Sandefjord! Hun bor for tiden i Oslo, og har de siste årene jobbet som profesjonell danser og koreograf. Hun jobber med blant annet scenearbeid på ulike TV-program, for diverse artister og med forestillinger. Hedda har en Hip Hop utdanning fra Circle Dance Academy, og har bodd tre måneder i LA for å utdype seg i bransjen. Hun har undervist i over 10 år og holder nå workshops rundt om i Norge. Nå er hun fast danselærer ved en VGS i Lillehammer, og instruktør ved dansestudioer i Drammen og Sandefjord.

Joel Ramirez fra dansekompaniet Tabanka Dance Ensemble. Tabanka har eksistert i over 10 år og er pionerer innenfor afrikansk og karibisk dans, både i Norge og internasjonalt. Joel er rehearsal director og har selv danset i gruppen i flere år. Han har reist og holdt klasser rundt om i verden, blant annet i England, USA og Canada. I tillegg til dette har han vært med på store produksjoner med kompaniet på Den Norske Opera & Ballett og Dansens Hus i flere sesonger.

Ingeborg Ranheim er fra Molde og har tidligere vært aktiv i det lokale dansemiljøet. Per dags dato er hun bosatt i Oslo. De siste årene har hun tatt en danseutdannelse via Flow Dance Academy Oslo (2017) og Flow Dance Academy Paris (2018 – 2020) hvor hovedfokuset har vært på utvikle seg innen dansestilen hiphop, men også stiler som House, Popping, Locking etc.

Ingeborg har en stor lidenskap for dansen og kulturen innenfor Hip Hop og har også hatt workshops i hjembyen. Hun har også vært bakgrunnsdanser for den kjente duoen «Calema» fra Portugal. I tillegg til dette er Ingeborg utdannet som personlig trener og studerer nå ernæring og helse. 

Christoffer Lyngstad er en lokal danser/bboy som har stor lidenskap for dansestilen break. Han har i lengre tid tatt danseklasser på Noise, og har blant annet hatt Sergey Podoprigora, også kjent som Basta, som dansetrener og mentor. Christoffer har tidligere uttalt at noe av det han digger med dansestilen break er at man kan vise fram og formidle personligheten sin gjennom dansen. Christoffer opplever også at dansemiljøet i Norge er et inkluderende og varmt miljø, og ønsker å være en aktiv del av dette.

Ingunn Eckhoff Gjeitnes var i flere år aktiv i dansemiljøet i Molde før hun flyttet for studere. I løpet av de siste årene har Ingunn kombinert studier og jobben som danser. Hun har opparbeidet seg variert erfaring som instruktør og har blant annet danset og koreografert til flere store konserter og show i arenaer som Oslo Spektrum, Oslo Konserthus, Grieghallen m.m. Høsten 2019 gikk Ingunn på Flow Dance Academy Oslo og har siden da fokusert på egen utvikling som danser og pedagog.