Hvem er vi

HVEM ER VI

Styret i Molde Dansefestival består av styreleder Ingunn Eckhoff Gjeitnes, nestleder Ingeborg Hazel Gloria Ranheim og styremedlem Janne Krågå. Vi traff hverandre først gjennom dansemiljøet i Molde og har lenge ønsket å gi tilbake til byen hvor det hele startet.

Vi har alle tre danset/danser, Ingunn og Ingeborg mer og lengre enn Janne, men Janne bringer sin organisatoriske kompetanse inn i festivalen. Alle tre føler en sterk tilhørighet til Molde og vi ønsker å gi noe tilbake, i hip hop kulturens ånd.

Vi ønsker å skape et felles kulturelt arrangement hvor danseglade mennesker skal kunne utvikle sine ferdigheter, dele kunnskap og ikke minst: Få en god opplevelse!

Vi gleder oss!

Ingunn er utdannet faglærer i kroppsøving og idrett, og har en mastergrad i spesialpedagogikk. Tidligere har hun gått Flow Dance Academy i Oslo. Per nå jobber Ingunn som arrangementansvarlig i Norges Danseforbund og som mangfoldsrådgiver i Norges Idrettsforbund. 

Ingeborg utdanner seg til å bli vernepleier på Høyskolen i Molde, og har tidligere studert både ernæring og helse og personlig trener. Hun har gått Flow Dance Academy, både i Oslo og Paris. 

Janne har en bachelorgrad i Sport Management. Tidligere har hun jobbet som Generalsekretær i Ake-, bob- og skeletonforbundet, men jobber nå som sportssjef i Norges Danseforbund. Selv har Janne danset i flere år, både i inn- og utland.